Κίνα Μίας χρήσης λοβός Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chi Xinyu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15904400421

Free call
Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.

Εταιρία Import&Export Chinalight (Shenzhen), ΕΠΕ.

  • Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.
  • Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας
Μάρκες: HAA Αριθμός Υπαλλήλων: 1~1000
Ετήσιες πωλήσεις: 50000000-100000000 Ιδρύθηκε Έτος: 1995
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Σχεδιάγραμμα

 

    GENERTEC βρέθηκε το 1998. Είναι μια σημαντική δημόσια επιχείρηση που ρυθμίζεται άμεσα από την κεντρική κυβέρνηση. GENERTEC είναι προηγμένος κατασκευαστής εξοπλισμού, διεθνής ανάδοχος εφαρμοσμένης μηχανικής, μια φαρμακευτική παραγωγή και προμηθευτής, τεχνικός υπηρεσία και σύμβουλος και μια ακίνητη περιουσία κατασκευής.

 

    Τον Ιούλιο 22,2019, GENERTEC ήταν No.485 στην παγκόσμια κορυφή 500 και την 1η Σεπτεμβρίου, GENERTEC ήταν No.51 στην κινεζική κορυφή 500. Το 2020, GENERTEC επιλέχτηκε σε SASAC του καταλόγου του Συμβουλίου του Κράτους «επιχειρήσεων επίδειξης για τη μεταρρύθμιση επιστήμης και τεχνολογίας».

 

    Η εταιρία Shenzhen Import&Export Zhongqing, ΕΠΕ βρέθηκε το 1995. Είναι ένας δευτεροβάθμιος κλάδος GENERTEC που είναι κρατημένο ελέγχοντας ενδιαφέρον από Chinalight (πρώτος κλάδος επιπέδων GENERTEC).

 

    Πεδίο της επιχείρησης: εμπόριο εισαγωγών και εξαγωγής, εσωτερικό εμπόριο, υλικός ανεφοδιασμός και εμπορική βιομηχανία (αποκλείοντας τα κράτος-ειδικευμένα προϊόντα), εγχώριο ενοίκιο, καλλυντικά, οικοδομικά υλικά και τέχνες (αποκλείοντας το ελεφαντόδοντο και τα προϊόντα του) χονδρικά και λιανική πώληση, τεχνική ανάπτυξη των ιατρικών συσκευών και των προμηθειών, πρώτες ύλες για την κατηγορία 1 ιατρική συσκευή, παπούτσια, ΚΑΠ, γάντια, προϊόν απολύμανσης, φάρμακο sundries, ιατρικά εφόδια προστασίας εργασίας συσκευή και χονδρικοί και λιανική πώληση, νέα ενεργειακά προϊόντα χονδρικά και λιανική πώληση (νέα ενεργειακά οχήματα, ebike, emotorbike, ψηφιακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ηλεκτρικό εργαλείο, ψηφιακά έπιπλα, έξυπνα wearables).

 

    Έχουμε τους πελάτες 80000+ σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας να καλύψουν τα εμπόρια 95% (οικονομικοί πόροι, εξορυκτική βιομηχανία, αεροπορία, ιατρική περίθαλψη, νέα ενέργεια, σιτάρι και έλαιο, πρώτη ύλη μετάλλων, έγγραφο, κ.λπ.

 

    Γίνετε στρατηγικοί συνέταιροι πυρήνων και δημιουργήστε μια win-win συνεργασία.

 

Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Υπάρχουν περισσότεροι από 1500 άνθρωποι στην επιχείρησή μας και πολλούς υψηλός-quailty διοικητικό προσωπικό και επαγγελματικούς τεχνικούς παραγωγής.

 

Κίνα Chinalight (Shenzhen) Import&Export Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας