Κίνα Μίας χρήσης λοβός Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chi Xinyu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15904400421

Free call

Γιατί το έγκαυμα βαμβακιού

June 17, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί το έγκαυμα βαμβακιού

Πολλοί νέοι φορείς μπορεί να είχε αυτό το πρόβλημα, ευτυχές να κάνει ένα μετάξι, που φορτώνεται με το βαμβάκι, πτώση στο νέο πετρέλαιο, δεν κάπνισε για πολύ καιρό για να βρεί μια μυρωδιά κολλών, να ανοίξει τον ψεκαστήρα στον έλεγχο, διαπίστωσε ότι το βαμβάκι στο μέσο τμήμα του καλωδίου θέρμανσης ήταν κλειστό ο μμένο Μαύρος ή ακόμα και έγκαυμα, γίαυτό; Και πώς να το αποφύγει; Αυτό το ζήτημα για να απαντήσει στις ερωτήσεις και να λύσει αυτό το πρόβλημα για σας λεπτομερώς.

 

Το περιστατικό του φαινομένου να λάδι-διευθύνει την καίγοντας κόλλα ή ακόμα και το έγκαυμα βαμβακιού μακριά, σύμφωνα με τους λόγους για το περιστατικό του μπορεί να διαιρεθεί σε τέσσερις κατηγορίες (εφεξής συλλογικά καλούμενες το έγκαυμα μακριά):

 


1. έγκαυμα τρόπου ελέγχου θερμοκρασίας μακριά.
. έγκαυμα 2 μακριά μετά από τη χρήση των νέων ποικιλιών του πετρελαίου καπνών.
. συνηθισμένο έγκαυμα χρήσης τρόπου δύναμης 3 μακριά.
4. η χρήση των διαφορών απόδοσης βαμβακιού οδηγών πετρελαίου.
Αναλύστε και απαντήστε ένα προς ένα.

Ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία έγκαυμα τρόπου από το βαμβάκι.

 

Καταρχάς, αναλύστε το λόγο, τρόπος ελέγχου θερμοκρασίας, επειδή η θερμοκρασία του καλωδίου θέρμανσης στη ρύθμιση τσιπ δεν θα φθάσει πολύ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας, έτσι η κανονική χρήση του βαμβακιού δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί όταν το φαινόμενο να καψει μακριά, κατόπιν οι λόγοι είναι κατά προσέγγιση το ακόλουθο.

 

Α. Η χρήση της θέρμανσης του υλικού καλωδίων και του επιλεγμένου τρόπου δεν ταιριάζει με.
Β. Η αρχική δύναμη είναι πάρα πολύ υψηλή, ή το τσιπ στον τρόπο ελέγχου θερμοκρασίας τις ατέλειες.
Γ. Η χρήση του καλωδίου θέρμανσης NI200 με τη θέρμανση της επαφής καλωδίων ο ένας με τον άλλον ή το πυκνό τύλιγμα που προκαλείται από το βραχυκύκλωμα.
Δ. Χρησιμοποιώντας το πυκνό τύλιγμα καλωδίων θέρμανσης TI/SS για τον έλεγχο θερμοκρασίας πότε το καλώδιο θέρμανσης δεν είναι πλήρως οξειδωμένο, με συνέπεια ένα βραχυκύκλωμα μεταξύ της σπείρας και της σπείρας (μπορεί επίσης να ερμηνευθεί δεδομένου ότι η σπείρα δεν καίγεται καλά, τοπικό βραχυκύκλωμα, ανώμαλη θέρμανση του καλωδίου θέρμανσης).

 

Λύση.
Α. Έλεγχος εάν οι υλικές επιλογές τρόπου ελέγχου θερμοκρασίας οικοδεσποτών είναι σύμφωνες με το υλικό καλωδίων θέρμανσης.
Β. μειώστε τη δύναμη, ελέγχοντας εάν η θερμοκρασία ελέγχου θερμοκρασίας είναι πάρα πολύ υψηλή.
Γ. Έλεγχος εάν η επαφή καλωδίων θέρμανσης ή το διαγώνιο φαινόμενο, το διάστημα θα τραβεί χώρια για να αποτρέψει το τοπικό βραχυκύκλωμα.
Δ. επαν-βαλμένο φωτιά καλώδιο για να επιβεβαιώσει εάν η οξείδωση είναι πλήρης, δεν υπάρχει κανένα βραχυκύκλωμα εμφανίζεται, εάν η θερμότητα είναι ομοιόμορφη (στην πραγματικότητα, ο έλεγχος θερμοκρασίας ή το αόριστα άνεμος καλό ah).


2. Μετά από να αντικαταστήσει τη νέα ποικιλία του καπνού το πετρέλαιο εμφανίζεται μετά από το έγκαυμα βαμβακιού από το φαινόμενο.


Ομοίως, αναλύστε την αιτία του εγκαύματος βαμβακιού από, στη χρήση άλλου καπνού το πετρέλαιο δεν εμφανίστηκε όταν το φαινόμενο του πυρήνα κολλών, κατόπιν αυτός δεν είναι το πρόβλημα της σπείρας, κατόπιν οι πιθανές αιτίες είναι οι ακόλουθες.


Α. Γενικά, η αναλογία VG/PG του πετρελαίου καπνού από το χαμηλό πετρέλαιο καπνού VG στο υψηλό πετρέλαιο καπνού VG που προκαλείται από το χαμηλό πετρέλαιο καπνού VG έχει την καλή ρευστότητα για να συναντήσει την αρχική αναλογία κατανάλωσης εφοδιασμού με πετρέλαιο καπνού πυρήνων ψεκαστήρων, μετά από τη μετατροπή στο υψηλό πετρέλαιο καπνού VG, η ρευστότητα των μειώσεων πετρελαίου καπνού, οι μειώσεις ταχύτητας οδηγών πετρελαίου βαμβακιού οδηγών πετρελαίου, ο ανεφοδιασμός του πετρελαίου είναι ανεπαρκής να προκαλέσει το ξηρό έγκαυμα πυρήνων ψεκαστήρων, με συνέπεια το μμένο βαμβάκι.


Β. Μερικές από τις διατυπώσεις του πετρελαίου καπνών εκτός από το συμβατικό VG/PG/flavoring/nicotine πρόσθεσαν επίσης άλλα συστατικά (όπως η στοιχειώδης πορτοκαλιά γεύση), με συνέπεια ένα πολύ ιξώδες πετρέλαιο, η συγκέντρωση άνθρακα είναι ισχυρή, μετά από μια χρονική περίοδο που οφείλεται στη συγκέντρωση άνθρακα στη θέρμανση το καλώδιο θα παραγάγει την τοπική θερμότητα, με συνέπεια το έγκαυμα βαμβακιού οδηγών πετρελαίου μακριά.


Λύση.

Α. αντικαταστήστε τη ρευστότητα του πετρελαίου, ή η επεξεργασία βαμβακιού οδηγών πετρελαίου ψεκαστήρων, στη μείωση του ποσού βαμβακιού ποδιών βαμβακιού την καθιστά συγχρόνως πιό χνουδωτή, αυξάνει την απόδοση οδηγών πετρελαίου.


Β. λύση ως προηγούμενο άρθρο.
Εδώ να πει περισσότερων για ένα ειδικό φαινόμενο, στην εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλό θα αυξήσει επίσης το ιξώδες του πετρελαίου, να μειώσει τη ρευστότητά του, και ακόμη και το φαινόμενο κρυστάλλωσης, προκαλώντας τα προβλήματα οδηγών πετρελαίου οδηγήστε στον πυρήνα κολλών ή το μμένο βαμβάκι, φίλοι που ζει στο Βορρά πρέπει να δώσει προσοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μικρή δύναμη προθερμαίνοντας τη λύση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί το έγκαυμα βαμβακιού  0

3. Συνηθισμένη χρήση τρόπου δύναμης κάτω από το μμένο βαμβάκι οδηγών πετρελαίου.

 

Αυτή η κατάσταση βιώνεται από πολλούς ανθρώπους στην περίοδο αρχαρίων, αναλύστε, μμένο τρόπος βαμβάκι δύναμης, μπορεί να διαιρεθεί κατά προσέγγιση σε δύο λόγους, αντίστοιχα, η θερμότητα είναι πάρα πολύ υψηλή και η εγκατάσταση του βαμβακιού οδηγών πετρελαίου δεν αντιμετωπίζεται καλά, αναλύοντας ως εξής.

 

Α. το τύλιγμα σπειρών δεν αντιμετωπίζεται καλά, ή το βαμβάκι ένδυσης όταν τραβιέται askew η σπείρα, και οι δύο πλευρές της θέρμανσης σπειρών δεν είναι συγχρονισμένο, με συνέπεια μια πλευρά του βαμβακιού μέσα στον καπνό το πετρέλαιο στραγγίζεται πρώτα, προκαλώντας το ξηρό κάψιμο, έγκαυμα από το βαμβάκι οδηγών πετρελαίου.


Β. Το ίδιο πράγμα δεν είναι αντιμετωπισμένη καλά σπείρα, τοπική θερμότητα σοβαρή, ή το βαμβάκι ένδυσης θα είναι διαστρεβλωμένη σπείρα, να κουλουριάσει την παραμόρφωση αφότου η θερμότητα δεν είναι ομοιόμορφη, με συνέπεια ένα σημείο στη θερμότητα σπειρών είναι πάρα πολύ υψηλό, το πετρέλαιο καπνού στην εξάτμιση δεν μπορεί να μειώσει καλά την τοπική θερμοκρασία της σπείρας, με συνέπεια το πετρέλαιο το βαμβάκι οδηγών καίγεται.


Γ. το βαμβάκι δεν αντιμετωπίζεται καλά, πάρα πολύ σφιχτά ή πάρα πολύ χαλαρός, πάρα πολύ σφιχτά έχει επιπτώσεις στην απόδοση του οδηγού πετρελαίου βαμβακιού, ο ανεφοδιασμός του πετρελαίου καπνού είναι ανεπαρκής με συνέπεια το ξηρό έγκαυμα πυρήνων διάσπασης σε άτομα πάρα πολύ χαλαρός θα κάνει μέρος της σπείρας δεν αγγίζει το βαμβάκι οδηγών πετρελαίου και δεν μπορεί να δροσιστεί από το εξατμίζοντας πετρέλαιο καπνού, με συνέπεια το έγκαυμα βαμβακιού οδηγών πετρελαίου μακριά.


Δ. Μετά από να αντικαταστήσει ο ψεκαστήρας δεν έδωσε την προσοχή για να αλλάξει τη δύναμη (μέρος του οικοδεσπότη δεν προτρέπει την αντίσταση για να αλλάξει την επιλογή επιβεβαίωσης), η δύναμη είναι πάρα πολύ υψηλή με συνέπεια το ποσοστό εξάτμισης σπειρών υπερβαίνει το ποσοστό ανεφοδιασμού του πετρελαίου καπνού, ξηρό κάψιμο με συνέπεια το έγκαυμα βαμβακιού οδηγών πετρελαίου μακριά.


Λύση.
Α. αφαιρέστε το βαμβάκι, επαν-πυρκαγιά το καλώδιο, έλεγχος εάν οι βίδες έχουν σφιγχτεί, εάν υπάρχει χαλαρός, ρυθμίζουν την ένταση καλωδίων θέρμανσης, επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο πλευρές της σύγχρονης θέρμανσης σπειρών μπορούν να είναι επαν-βαμβάκι για να αρχίσουν το, να δώσουν προσοχή στο βαμβάκι ένδυσης όταν για να μην τραβήξουν τη σπείρα στριμμένη.


Β. Η λύση είναι η ίδια με το στοιχείο Α.


Γ. υπολογίστε εκ νέου το ποσό λάδι-καθοδήγησης του βαμβακιού που απαιτείται για τη σπείρα, επαν-ένδυση το βαμβάκι λάδι-καθοδήγησης, όπως πραγματοπομένος το ακόμα φαινόμενο πυρήνων κολλών, και έπειτα η αύξηση ή μειώστε το ποσό να λάδι-καθοδηγήσει το βαμβάκι ανάλογα με την περίπτωση.


Δ. αντικαταστήστε το βαμβάκι οδηγών πετρελαίου, και ρυθμίστε τη δύναμη οικοδεσποτών σε μια κατάλληλη αξία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί το έγκαυμα βαμβακιού  1

 

4. χρησιμοποίηση των διαφορετικών διαφορών απόδοσης βαμβακιού οδηγών πετρελαίου.


Αυτοί είναι πολλοί άνθρωποι έχουν συναντήσει το πρόβλημα, επειδή η μέθοδος παραγωγής βαμβακιού είναι διαφορετική, η αγωγιμότητα πετρελαίου τους, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, η δυνατότητα να αποθηκευτεί το πετρέλαιο τσιγάρων είναι διαφορετική, πέστε: ένα πρόσωπο χρησιμοποίησε για να χρησιμοποιήσει ένα φυσικό οργανικό βαμβάκι makeup όπως το λουλάκι, όταν αγόρασε ένα βαμβάκι οδηγών πετρελαίου ινών, κατόπιν οι αρχικές διαχειριζόμενες συνήθειες βαμβακιού στο βαμβάκι, είναι δυνατό ότι λόγω του χρόνου απορρόφησης πετρελαίου βαμβακιού, της αγωγιμότητας πετρελαίου, της μεγάλης χωρητικότητας πετρελαίου και άλλων διαφορών και προκαλεί το φυτίλι κολλών.


Κατόπιν αυτό το πρόβλημα μπορεί μόνο να λυθεί από το φορέα ο ίδιος από το γνωστό με την απόδοση αυτού του βαμβακιού οδηγών πετρελαίου μετά από να ρυθμίσει το ποσό βαμβακιού ή να αλλάξει την επεξεργασία του βαμβακιού οδηγών πετρελαίου.

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα απλό να πει απλό, σύνθετος να πει τα σύνθετα πράγματα, να πρέπει να είναι στο βαμβάκι, σπείρα θέρμανσης, πετρέλαιο καπνού, δύναμη, δομή ψεκαστήρων και άλλες πτυχές της ακριβούς συνεργασίας, προκειμένου να αποκτηθεί μια τέλεια εμπειρία, οποιαδήποτε πτυχή του προβλήματος, έχουν επιπτώσεις πολύ στην εμπειρία των φορέων, να εμφανιστούν πυρήνας κολλών, φτωχό γούστο και άλλα προβλήματα, έτσι κάθε μέρος της επεξεργασίας είναι αντάξιο της προσοχής σας, έτσι ώστε μπορείτε να πάρετε μια άριστη εμπειρία καπνού.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας