Κίνα Μίας χρήσης λοβός Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chi Xinyu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15904400421

Free call

Αυτό που είναι τα οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων

July 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι τα οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων

Το ε-τσιγάρο υγείας εφευρίσκεται και σχεδιασμένος από τις ΗΠΑ Tim Bluth, που παράγεται σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους με τον εθισμό καπνίσματος για να βοηθήσει να εγκαταλείψει «τα ε-τσιγάρα», δεν περιέχει την πίσσα και άλλες χημικές ουσίες που καταθέτουν τον τάρταρο, μπορούν να αναζωογονήσουν και να συναντήσουν τον εθισμό συγχρόνως δεν διαμορφώνει τον τάρταρο και τη μυρωδιά, για να μην αναφέρει τα κίτρινα χέρια. Αυτό το υγιές ε-τσιγάρο όχι μόνο φαίνεται σχεδόν ίδιο με τα συνηθισμένα τσιγάρα, αλλά και έχει το ίδιο γούστο και αισθάνεται ως συνηθισμένα τσιγάρα. Η εμφάνιση των υγιών ε-τσιγάρων έχει φέρει αναμφισβήτητα ένα Ευαγγέλιο στους ανθρώπους που θέλουν να εγκαταλείψουν αλλά δεν είναι ισχυρογνώμοντες. Τα προϊόντα ε-τσιγάρων υγείας είναι ένας συνδυασμός σύγχρονης τεχνολογίας μικροηλεκτρονικής, βιοτεχνολογίας και υγιούς έννοιας διαβίωσης και έρευνας και ανάπτυξης, έχει επιτύχει μια καινοτόμο σημαντική ανακάλυψη στον τομέα του υγιούς καπνίσματος «καπνίζοντας», στη χώρα και τον κόσμο για να δημιουργήσει ένα υγιές προηγούμενο «καπνίσματος» καπνίσματος, είναι τα μόνα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για να επιτύχει το υγιές κάπνισμα «κάπνισμα», η έννοια και η τεχνολογία ανάπτυξης προϊόντος της είναι αντιπροσωπευτικές του πιό υψηλού επιπέδου του κόσμου στον τομέα του υγιούς καπνίσματος «καπνίζοντας», από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τους σφαιρικούς εμπειρογνώμονες την έχει περιγράψει ως «επανάσταση στο ασφαλές και υγιές κάπνισμα».

 

1 μειωμένος、 κίνδυνος καρκίνου


Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει για 5-10 έτη, ο δείκτης θνησιμότητας του καρκίνου του πνεύμονα είναι ελαφρώς υψηλότερος από αυτός των μη καπνιστών, και μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει για 10-15 έτη, η πιθανότητα το καρκίνο του πνεύμονα μπορεί να μειωθεί στο ίδιο επίπεδο με τους μη καπνιστές. Σύμφωνα με την ιαπωνική έρευνα, ο συνολικός αριθμός των τσιγάρων που καπνίζονται μέσα σε 200.000, μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει για 4 έτη, ο δείκτης θνησιμότητας του καρκίνου του πνεύμονα είναι ο ίδιος με αυτόν των μη καπνιστών.

 

2, ο δείκτης θνησιμότητας των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων που μειώνονται


Οι στεφανιαίοι ασθενείς καρδιακών παθήσεων, μετά από να εγκαταλείψουν που καπνίζουν για ένα έτος, ο δείκτης θνησιμότητας των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων μειώθηκαν γρήγορα στο ίδιο επίπεδο με τους μη καπνιστές μετά από 10 έτη. Βρετανική έρευνα για τους παθολόγους ηλικίας 35-64 έτη, το 1953 ως το 1968 15 έτη, επειδή πολλοί παθολόγοι εγκατέλειψαν, έπασχαν μια πτώση 6% στη θνησιμότητα από τις στεφανιαίες καρδιακές παθήσεις, ενώ ο γενικός πληθυσμός που δεν εγκατέλειψε το κάπνισμα που αυξήθηκε από 9% κατά την ίδια περίοδο. Το κάπνισμα είναι ένας παράγοντας κινδύνου για το reoccurrence του μυοκαρδιακού εμφράγματος, και η εγκατάλειψη του καπνίσματος είναι πολύ ευεργετική να αποφύγει το reoccurrence του μυοκαρδιακού εμφράγματος.


Δεύτερον, τα πρόσφατα οφέλη το κάπνισμα


1. Βελτιωμένη αίσθηση του γούστου


Μετά από να εγκαταλείψουν που καπνίζουν, τα αισθητήρια νεύρα στη γλώσσα επανακτούν την αρχική ευαισθησία τους και μπορούν πλήρως να δοκιμάσουν τη γεύση των διάφορων τροφίμων.

 

2, κακή αναπνοή που αποβάλλεται


Όταν οι καπνιστές μιλούν με άλλους, τα στόματά τους εκπέμπουν συχνά μια δυσωδία του καπνού. Καπνιστές ξυπνήστε το πρωί, συχνά θεωρούν ότι το στόμα τους δεν είναι φρέσκο, είναι εκεί μια κακή μυρωδιά. Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει, η κακή αναπνοή μπορεί να αποβληθεί.

 

3, δόντια γίνονται άσπρα


Τα κίτρινα και μαύρα δόντια, που βλέπουν μιά φορά ως σύμβολο των καπνιστών, θα υποχωρήσουν βαθμιαία από τον τάρταρο μετά από να σταματήσουν το κάπνισμα. Συγχρόνως, λόγω της βελτίωσης της προφορικής υγιεινής, οι διάφορες προφορικές ασθένειες θα μειωθούν σημαντικά.

 

το πτύελο βηξίματος 4、 μειώνεται ή σταματούν


Ο καπνός τσιγάρων υποκινεί την αναπνευστική οδό και εμποδίζει την αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία cilia, κατά συνέπεια οι περισσότεροι καπνιστές βήχουν και πτύελο. Μετά από να εγκαταλείψουν που καπνίζουν, cilia επαναλαμβάνουν την κανονικές λειτουργία, τις μειώσεις πτύελου, και τις στάσεις βηξίματός τους.

 

5、 χαμηλώνουν τη πίεση του αίματος


Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει, η πίεση του αίματος μπορεί να μειωθεί από 10-15 mmHg λόγω της βελτίωσης της κυκλοφορίας αίματος σε όλο το σώμα, το οποίο είναι συμβάλλον στη μείωση του κινδύνου τις καρδιαγγειακές παθήσεις όπως atherosclerosis και οι στεφανιαίες καρδιακές παθήσεις.

 

βελτιωμένος、 ύπνος 6


Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει, η επίδραση της νικοτίνης εξαλείφεται αργά, οι άνθρωποι γίνονται εύκολο να πεφθούν κοιμισμένοι, και ύπνος καλά, κούραση αποβάλλονται εύκολα, και η ενέργεια είναι άφθονη.

 

βελτιωμένο、 όραμα 7


Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει, η όραση μπορεί να βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό.

 

8、 άλλο


Μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει τον πονοκέφαλο και τον ώμο ο πόνος θα εξαφανιστεί βαθμιαία, και όχι τόσο εύκολος να πιάσει ένα κρύο όπως πριν.


Τρίτον, η τιμή των ηλεκτρονικών τσιγάρων - μετά από να εγκαταλείψει που καπνίζει τη ζωή αλλάζει


Εάν επιλέξετε να εγκαταλείψετε, θα επιλέξετε να πείτε αντίο στο βήξιμο και τη συντομία της αναπνοής, μυρωδιά τέφρας τσιγάρων, βρώμικος αέρας, δέρμα γήρανσης, και η ασθένεια ...... δείτε ποιες αλλαγές εμφανίζονται στη ζωή σας αφότου εγκαταλείπετε: 8 ώρες αργότερα, η οξυγόνωση των επιστροφών αίματος σε κανονικό και ο κίνδυνος μυοκαρδιακού εμφράγματος αρχίζουν να μειώνονται

 

Μετά από 24 ώρες, η αναπνοή σας είναι φρέσκια, οι πνεύμονές σας αρχίζουν να εκκρίνουν τη βλέννα και την πίσσα, και ο κίνδυνός σας αναπνευστικών μολύνσεων, βρογχίτιδας και πνευμονίας αρχίζει να μειώνεται μετά από 48 ώρες, η νικοτίνη δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα σας μετά από 1 εβδομάδα, η αίσθησή σας γούστου και μυρωδιάς βελτιώνεται μετά από 3-9 μήνες, η αναπνοή σας βελτιώνεται (λιγότερες βήξιμο και συντομία της αναπνοής) και η λειτουργία πνευμόνων σας βελτιώνεται από 5-10%

Μετά από 1 έτος, ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων (όπως το μυοκαρδιακό έμφραγμα) διχοτομείται μετά από 5 έτη, ο κίνδυνος κτυπήματος, στοματικός καρκίνος, esophageal καρκίνος, ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης διχοτομείται μετά από 10 έτη, ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα διχοτομείται, και ο κίνδυνος εγκεφαλοαγγειακών έκτακτων αναγκών (εγκέφαλος «κτύπημα») είναι ο ίδιος με αυτόν των μη καπνιστών… … Έτσι με την επιλογή να εγκαταλείψετε, επιλέγετε μια υγιή, φρέσκια ζωή.

 

«Η πιθανότητα του καπνίσματος που είναι απειλητικού για τη ζωή είναι 50%, και η εγκατάλειψη είναι όπως την αποταμίευση οι ίδιοι». Αυτό ήταν η προειδοποίηση και η έκκληση σε όλους τους καπνιστές στο 30ο γαλλικό ιατρικό σαλόνι που διοργανώθηκε στο Παρίσι από το γαλλικό Εθνικό Συμβούλιο στη διακοπή καπνίσματος και το γραφείο πρόληψης καπνών.


Η διαφορά μεταξύ των υγιών ε-τσιγάρων και των κανονικών τσιγάρων.

 

Όπως τα κανονικά τσιγάρα:

 

1. Υπάρχει μια vaping δράση, μπορείτε να καταπιείτε τα σύννεφα

 

2. Μπορέστε να εθιστείτε στο κάπνισμα, αναζωογόνηση

 

3. Για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καπνιστών και σύμφωνα με τις συνήθειες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια των ετών.

 

Διαφορετικός από τα συνηθισμένα τσιγάρα:

 

1. Δεν περιέχει τα επιβλαβή τμήματα πίσσας, καμία καρκινογόνος ουσία

2. Δεν καίει, δεν υπάρχει καμία καύση ποικίλων επιβλαβών χημικών ουσιών παραχθεισών

3. Δεν παράγει το «μεταχειρισμένο καπνό» σε άλλα και τη ρύπανση του περιβάλλοντος

4. Κανένας κίνδυνος πυρκαγιάς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις αλεξίπυρες θέσεις

5. Σύμφωνα με τις επιστημονικές διαδικασίες της μεθόδου διακοπής καπνίσματος τέσσερις-βημάτων για να επιτύχει την πλήρη διακοπή του καπνίσματος

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας