Κίνα Μίας χρήσης λοβός Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chi Xinyu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15904400421

Free call

Πώς καθημερινά nebulizer «συντήρησης»;

July 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς καθημερινά nebulizer «συντήρησης»;

1、 πώς να καθαρίσει nebulizer κανονικά;

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαριστεί nebulizer, όπως με το οινόπνευμα, νερό, υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή και ούτω καθεξής. Σήμερα για να μοιραστεί τις προσωπικές κοινές μεθόδους καθαρισμού, προετοιμασία: σόδα ψησίματος, ένα κύπελλο του νερού, τσιμπιδάκια, διάφορο καθαρίζοντας πετσέτες ή χωρίς σκόνη έγγραφο.

 

Το Α, αποσύνθεση του ψεκαστήρα, ψεκαστήρας μπορεί να διαιρεθεί σε: η βάση, διαμέρισμα πετρελαίου, βασίζει τρία σημαντικά μέρη. Μετά από να αποσυνθέσει τον ψεκαστήρα, όλη η λαστιχένια αφαίρεση δαχτυλιδιών, εάν είστε φοβισμένοι να θυμηθείτε τη λαστιχένια τοποθέτηση δαχτυλιδιών, παρακαλώ ακολουθεί τη διαταγή αποσύνθεσης της λαστιχένιας θέσης δαχτυλιδιών, αλλά πρέπει να δώσει την προσοχή για να προσπαθήσει να μην αφαιρέσει τα μικρά ανταλλακτικά, καθαρίζοντας στην απώλεια μικρών εξαρτημάτων συμβείτε από καιρού εις καιρόν.


Β. Σόδα ψησίματος χρήσης 1:20 και κρύο (θερμό) νερό που αναμιγνύουν καλά. Αποσυνθέστε το λαστιχένιο ψεκαστήρα δαχτυλιδιών ενυδατώνει στο νερό, 10 λεπτά αργότερα εσείς θα δει το νερό γίνεται ανοικτό κίτρινο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κάνετε λίγο να ανακατώσετε, έτσι ώστε οι ακαθαρσίες ψεκαστήρων αφαιρούμενες. Τσιμπιδάκια χρήσης για να αλιεύσει έξω σε ένα άλλο φλυτζάνι.


Το Γ, ξέβγαλμα καλά με το νερό, χρησιμοποιεί μια ξηρά πετσέτα κουρελιών ή εγγράφου για να ξεράνει το νερό στον ψεκαστήρα, ή να το ξεράνει.


Σημείωση: η σόδα ψησίματος μπορεί να αφαιρέσει το γούστο του ψεκαστήρα μπορεί ακαθαρσίες, ο καθαρός καθαρισμός νερού δεν μπορεί να αφαιρέσει εντελώς τη μυρωδιά του πετρελαίου καπνών.

 

2、 πώς να αποθηκεύσει nebulizer εύλογα όταν όχι σε λειτουργία;

 

Τώρα το μεγαλύτερο μέρος nebulizer είναι 304, ανοξείδωτο 316, ότι έχουμε χρησιμοποιήσει πώς να αποθηκεύσουμε;


Καταρχάς, καθαρίστε τον ψεκαστήρα, μετά από να καθαρίσει, πρέπει να εξασφαλίσει ότι το ξηρό, ξηρό λαστιχένιο δαχτυλίδι ψεκαστήρων και καμία υπερβολή δεν ποτίζουν τις χάντρες, ώστε να μη οξυδώσουν. Συγκεντρώνοντας τον ψεκαστήρα, μπορείτε να κτυπήσετε λίγο καθαρό VG στο λαστιχένια δαχτυλίδι και τα νήματα για να αποφύγετε και των νημάτων ψεκαστήρων και του λαστιχένιου δαχτυλιδιού. Λόγω της χρήσης καθαρού VG επίσης δεν θα αφήσει τη μυρωδιά προϊόντων ψεκαστήρων.


3, ψεκαστήρας πώς να χρησιμοποιήσουν μπορούν να επεκτείνουν τη ζωή

 

Ο ψεκαστήρας είναι ένα τμήμα μετάλλων, μια μακροπρόθεσμη μην τυποποιημένη χρήση, δεν δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες μπορεί να προκαλέσει το απόρριμα βιδών, γρατσούνισμα νημάτων, η διαρροή πετρελαίου είναι το λαστιχένιο απόρριμα δαχτυλιδιών, η παραμόρφωση μαξιλαριών μόνωσης εμφανίζεται. Κατόπιν πώς μπορούμε να μακρύνουμε τη ζωή της χρήσης από το;

 

Α, πρέπει να δώσουμε προσοχή στη χρήση της παραγωγής του πυρήνα διάσπασης σε άτομα, το κλείσιμο του καλωδίου μπορεί σε ισχύ, να θυμηθεί να μην βιδώσει στο θάνατο.


Το Β, γρατσούνισμα νημάτων διεπαφών ψεκαστήρων είναι συχνά η διαδικασία εγκαταστάσεων, έτσι πρέπει να δώσουμε προσοχή στην εγκατάσταση των νημάτων δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εγκατάσταση ωμής βίας, για να υποστηρίξουμε μισή στροφή, έτσι ώστε τα νήματα ελλιμένισαν πριν από να βιδώσουν μέσα.


Το Γ, διαρροή πετρελαίου ψεκαστήρων είναι ο κύριος λόγος ότι σταματάμε τον ψεκαστήρα, πρίν επιβεβαιώνει τη διάλυση του ψεκαστήρα, παρακαλώ κάνετε έναν σοβαρό πυρήνα διάσπασης σε άτομα για να επιβεβαιώσετε πάλι εάν είναι ένα πρόβλημα με τη δομή ο ίδιος του ψεκαστήρα, μετά από να εστιάσει στη λαστιχένια σφραγίδα δαχτυλιδιών που ελέγχει.


Το Δ, παρατυπίες διαδικασίας καλωδίων καψίματος, υπερθέρμανση θερμοκρασίας θα οδηγήσει στην παραμόρφωση και το απόρριμα τήξης μαξιλαριών μόνωσης. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κοντύνουμε το χρόνο καψίματος, ή η θέρμανση διαλείπουσα άφησε τον ψεκαστήρα που δροσίζει για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα μαξιλαριών μόνωσης.

 

4、 πόσο καιρό μπορεί ο ψεκαστήρας να διαρκέσει;

 

Ο ψεκαστήρας στο τέλος πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αυτή η ερώτηση είναι οκτώ που εγκαταλείπονται όταν ρωτά το newbie. Και ο ίδιος ψεκαστήρας για να αγοράσει δύο σκέφτεται τα αναπληρώσιμα εξαρτήματα, και αργότερα διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο. Το σώμα του ψεκαστήρα είναι ένα στοιχείο μετάλλων, πολύ εύρωστο. Ο ψεκαστήρας εύκολος να χάσει είναι μερικά μέρη, όπως: _γυαλί δοχείο, λαστιχένιος δαχτυλίδι, βίδα, νήμα, μόνωση μαξιλάρι τέτοιος μικρός εξάρτημα, ο ο προϊόν συσκευάζω θα έρχομαι με εξάρτημα τσάντα.

 

Η χρήση ψεκαστήρων ή μη απασχόλησης, η σωστή λειτουργία και ο καθαρισμός, συντήρηση, θα αυξήσουν πολύ τη ζωή του ψεκαστήρα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας