Κίνα Μίας χρήσης λοβός Vape κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chi Xinyu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15904400421

Free call

Πέντε άκρες για τους καπνιστές που στα ε-τσιγάρα

May 4, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πέντε άκρες για τους καπνιστές που στα ε-τσιγάρα

Αυτό είναι ο γαλλικός φορέας Ghyslain ARMAND μέσω της εμπειρίας τους, συνόψισε 5 σημεία λίγης εμπειρίας, για τους παλαιούς καπνιστές στην ηλεκτρονική εκμάθηση αναφοράς ενθουσιωδών τσιγάρων, έτσι ώστε από τους μελετητές μπορεί να είναι πολύ κατάλληλος και άμεσος να βρεί το σωστό ηλεκτρονικό πετρέλαιο τσιγάρων.

 

Το πρώτο πράγμα για να καταλάβει τι αυτό το πράγμα είναι, και καθαρίζει τις προσδοκίες τους.


Στην αρχή της περιόδου πρέπει να καταλάβετε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ένας ρόλος τσιγάρων, κανένας καπνός, και δεν μπορεί να είναι λιτ. Αυτό είναι μια συσκευή διάσπασης σε άτομα μέσω του καλωδίου θέρμανσης και το ψεκάζοντας βαμβάκι θα είναι ηλεκτρονική διάσπαση σε άτομα πετρελαίου τσιγάρων (με ή χωρίς νικοτίνη), και εισπνεόμενος έπειτα στους πνεύμονες, για να διαδραματίσουν έναν ρόλο στο συναίσθημα του καπνίσματος, τα βασικά συστατικά του πετρελαίου έχουν συνήθως πέντε είδη: PG μερών ο (γλυκόλη προπυλενίου)


· Ένα μέρος του PG (γλυκόλη προπυλενίου) χρησιμοποιείται κυρίως για να παραγάγει τον ατμό και την παράδοση της νικοτίνης και της αρωματικής ουσίας.
· Μια μερίδα VG (φυτική γλυκερίνη) χρησιμοποιείται πρώτιστα για να αυξήσει την πυκνότητα του ατμού παραχθε'ντος (καθιστώντας το παχύτερο και πιό άσπρο) και επίσης για να παραδώσει τη νικοτίνη και τις αρωματικές ουσίες.
· Μια αρωματική ουσία βαθμού τροφίμων μικρού ποσού (τεχνητή ή φυσική) χρησιμοποιείται για να μεταδώσει τις διάφορες γεύσεις στον ατμό.
· Νερό
· Οινόπνευμα


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα ε-τσιγάρα είναι ένας μεγάλος τρόπος να μειωθούν οι κίνδυνοι για την υγεία για τους παλαιότερους καπνιστές που εθίζονται στα τσιγάρα. Η σημασία είναι εμφανέστερη όταν συγκρίνεται με τα παραδοσιακά τσιγάρα, τα οποία σκοτώνουν περίπου 73.000 ανθρώπους ετησίως στη Γαλλία και σύμφωνα με τον καπνό εκθέσεων Belsize οι επιχειρήσεις κερδίζουν 47 δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένων 14 δισεκατομμυρίων στους φόρους).


Τα συστατικά αρωματικών ουσιών προαναφερθε'ντα έχουν εγκριθεί από τη βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων πολύ καιρό πριν και είναι γνωστά για να είναι υγιή για τη χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων. Αν και ένα μικρό ποσό το συστατικό (νικοτίνη) έχει αποδειχθεί για να περιέχει τις δευτερεύουσες τοξικολογικές ιδιότητες από μερικά αξιόπιστα ερευνητικά όργανα, και περισσότερη επιστημονική ένδειξη απαιτείται επειγόντως για να υποστηρίξει τη θεωρία, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η εισπνοή δεν είναι η ίδια με την κατάποση, και υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τα υποκατάστατα νικοτίνης διαθέσιμα στα φαρμακεία.


Αφ' ενός, μερικές μελέτες (εκθέσεις εργαστηρίων) έχουν εκθέσει πολύ τις νιτρωδαμίνες, τη φορμαλδεΰδη και το ακρολεΐνη μικρών ποσών στον ατμό ε-τσιγάρων, ο οποίος καθιστά τα ε-τσιγάρα αμφισβητούμενα. Αλλά αφ' ετέρου, η άλλη θετική πτυχή είναι ότι υπάρχουν πολλά επίσημα όργανα υγείας που δέχονται τη χρήση των ε-τσιγάρων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαδικασία διάσπασης σε άτομα του ατμού ε-τσιγάρων δεν περιέχει το μονοξείδιο του άνθρακα και την πίσσα των παραδοσιακών τσιγάρων, που αποβάλλουν μια μεγάλη μερίδα των κινδύνων για την υγεία.

 


2. Αγοράστε ένα καλό πετρέλαιο vape


Μην προσπαθήστε να βρείτε το γούστο ενός πραγματικού τσιγάρου, η διαφορά είναι τεράστια. Αλλά η ευχαρίστηση που παρουσιάζεται από τα ε-τσιγάρα έναντι των παραδοσιακών τσιγάρων είναι σχετική ή ίσως καλύτερα, είναι η ανάγκη για πετρέλαιο, τη μέθοδο και το χρόνο καλής ποιότητας το vaping.


Μπορεί να ηχήσει ανόητο, αλλά το διαφορετικό vaping ελαιοδοχείο παρουσιάζει πραγματικά τη διαφορά μεταξύ των ε-τσιγάρων, ειδικά για τους αρχαρίους, το καλό vaping ελαιοδοχείο κάνει εσείς συμπαθεί τα ε-τσιγάρα μέσα σε ένα λεπτό, και τα κακά vaping πετρέλαια μπορούν να μην θελήσουν να προσπαθήσουν πάλι μετά από την πρώτη ριπή. Το κλειδί είναι να φιλτραριστούν τα πετρέλαια, να είναι σίγουρο να δοκιμάσει τους διαφορετικούς τύπους πετρελαίων ε-τσιγάρων για να βρεί ενός που είναι καλύτερο για σας και από την άποψη του γούστου και της περιεκτικότητας σε νικοτίνη.


3. Μην σταματήστε εντελώς τα τσιγάρα στην αρχή


Αυτό το τρίτο σημείο είναι για τα άτομα που εγκαταλείπουν την πράξη του καπνίσματος. Ξέρτε ότι η εγκατάλειψη του καπνίσματος είναι επίπονη, τόσο έντονος και πιέζοντας όπως όντας στην κόλαση. Μην αναγκάστε για να σταματήσετε εντελώς τα κανονικά τσιγάρα μονομιάς και ακριβώς ε-τσιγάρα καπνού άμεσα. Η αρχική διαδικασία είναι πάντα πλήρης της απογοήτευσης, αλλά δεν σταματά στα ε-τσιγάρα ακριβώς επειδή είναι μόνο υποκατάστατο 70%. Αντίθετα, δείχνει ότι τα ε-τσιγάρα έχουν διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο ταξίδι εγκατάλειψής σας.
Ο συντάκτης που ξοδεύτηκε αρκετοί μήνες που μειώνουν αργά το ποσό τσιγάρων κάπνισε στο σημείο όπου σταμάτησε τελικά τα τσιγάρα εντελώς και μόνο χρησιμοποίησε τα ε-τσιγάρα. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει φυσικά, όπως παραδείγματος χάριν κάπνισα μόνο ένα λιγότερο τσιγάρο σήμερα, αλλά σχετικά με το χθες που ήταν αποτελεσματικό. Μπορείτε να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε αυτήν την μέθοδο, μετά από μια χρονική περίοδο υπάρχουν βεβαίως αποτελέσματα.

 


4. συχνά επικοινωνήστε στα blogs και τα φόρουμ


Στα blogs και τα φόρουμ και άλλους φίλους για να επικοινωνήσει περισσότερη ανταλλαγή των ηλεκτρονικών σχετικών με τα τσιγάρα θεμάτων, η δύναμη των βοηθειών ομάδας να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη μακρυά από τα συνηθισμένα τσιγάρα.
Τα ε-τσιγάρα είναι μια συσκευή που μπορεί να περιπλεχτεί λίγο για τους αρχαρίους (η καμπύλη μάθησης θα αναφερθεί). Έτσι ο συντάκτης προτείνει ότι οι αρχάριοι μπορούν να μάθουν να επικοινωνούν περισσότεροι στο φόρουμ, το φόρουμ είναι γενικά πολύ ενθουσιώδες και φιλικό για να απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις σας.


5. ηλεκτρονική ποικιλομορφία πετρελαίου τσιγάρων


Η ομορφιά των ε-τσιγάρων είναι ότι μπορεί να σας φέρει τα διαφορετικά είδη διασκέδασης. Τα διαφορετικά εμπορικά σήματα είναι πιθανό να έχουν τα διαφορετικά συστατικά, αν και η ίδια γεύση, αλλά η επίδραση του ατμού μπορεί να είναι απολύτως διαφορετικές. Τώρα υπάρχουν πολλά είδη ηλεκτρονικού πετρελαίου τσιγάρων αγορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία, Μαλαισία, οι Φιλιππίνες και ούτω καθεξής. Αλλά η καλύτερη φήμη ή το πετρέλαιο ατμού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά η τιμή είναι ακριβή. Τη γαλλική κινεζική αγορά πετρελαίου vape δεν έχουν ανοίξει εντελώς, αλλά είναι γνωστό ότι ο γαλλικός παγκόσμιος πολιτισμός καρυκευμάτων, πιστεύω ότι το γαλλικό πετρέλαιο vape θα φέρει περισσότεροι και τα καλύτερα προϊόντα στην πλειοψηφία των κινεζικών ενθουσιωδών ε-τσιγάρων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας